Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2019 10:39 - ИМУНОСТОЛ-Смило при простуда и грип
Автор: imunostol Категория: Други   
Прочетен: 1897 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 14.01.2019 09:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Комбинацията от РойБос, гъба Чага и Ехинацея създава оригиналния ИМУНОСТОЛ-Смило, който надхвърля многократно потенциала на всяка една от съставките поотделно.

Състав:

РойБос (Rooibos) - от Южна Африка – 10 mg

Гъба от бяла бреза Чага (Inonotus obliquus) – от Сибир – 40 mg

Ехинацея (Echinacea Angustifolia) – 50 mg

Ехинацея (Echinacea Purpurea) – 100 mg от Китай

РойБос (Rooibos) е уникално растение, което вирее единствено в района на Кедърбърг - Кейптаун, Южна Африка. Допринася за укрепване имунната система, има изразени антиоксидантни свойства, пряко свързани със защитата на организма от ракови и сърдечно-съдови заболявания.

Гъба ЧАГА ( Inonotus obliquus - гъба от Бяла бреза). През 50-те и 60-те години на миналия век гъба “ЧАГА” е изследвана в Академията на науките на СССР, а по-късно в Япония, САЩ и др..Na zбkladě vэzkumů profesorů PA Jakimova a IK Bulatova je v několika poslednнch desetiletнch extrakt z břнzovй houby zaveden do medicнnskй praxe pod nбzvem Befungin. Екстрактът от гъбата е въведен в медицинската практика като помощно средство към основното лечение и профилактиката на злокачествени заболявания. Има общо укрепващо организма действие и е ефективно имуностимулиращо средство при чести инфекции, настинки, грип.

ЕХИНАЦЕЯ (Echinacea Purpurea/Angustifolia). Известна още от векове, като натурално средство против инфекции. Естествен имуностимулант.

За разлика от традиционните антибиотици, Ехинацея действа индиректно, като спомага за унищожаване на микроорганизмите, чрез стимулиране на имунния отговор. Изследвания доказват, че Ехинацея съдейства за увеличаване продуцирането на „борещите” се с инфекциите бели кръвни телца – Т и В-лимфоцити. Тя допринася за повишаване активността на патогено-поглъщащи клетки, наречени Макрофаги и за стимулиране производството на Интерферон - едно от най-мощните средства на организма в борбата с инфекциите, който предотвратява размножаването на болестотворни микроби.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ на ИМУНОСТОЛ-Смило.

Допринася за нормализиране активността на имунната система, като най-физиологичeн начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, и като съпътстващо приложение при:

♦ остри и хронични инфекции на дихателните пътища; по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като - бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др..

♦ податливост към инфекции след временно отслабване на защитните сили на организма;

по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит;

като помощно средство по време и след химиотерапия и лъчелечение.

ПРОФИЛАКТИЧНО с ИМУНОСТОЛ-Смило се повлиява благоприятно общото състояние на организма:

♦ при пролетна умора или два пъти в годината;

♦ преди грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипоподобни състояния и за намаляване на честотата им;

♦ при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване;

заедно с антибиотици.

Спомага за стимулиране на имунната система при пациенти с онкологични заболявания и засилване на потиснатата реакция на организма.

 

ОСОБЕНОСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

При простуда и грип 3 пъти дневно по 1 капсула. Профилактично по 2 капсули дневно за период от 2 седмици, след това по 1 капсула. При други инфекции и включване в лечебен план с медикаменти, може да се приема по 3 капсули на денонощие. При химиотерапия и лъчелечение по 2 капсули за 24 часа, след хранене. Ефектът на ИМУНОСТОЛ- Смило се проявява няколко дни след началото на приемането му. За постигане на профилактичен резултат е необходимо по-продължителното му прилагане (2 - 3 месеца). Особено подходящ е през зимните месеци.

 

АГЕНЦИЯ по КАЧЕСТВО и БЕЗОПАСНОСТ на СТОКИТЕ „СМИЛО“

гр. София, ж.к. Яворов, бл.23, вх.І

тел. 0888 54 31 41

www.smilo-bg.com




Гласувай:
0




1. imunostol - ИМУНОСТОЛ на Смило® при настинка и грип
14.01.2019 23:33
Семейството ми използва Имуностол от години, като своеобразна ваксина. Тъй като го пием профилактично, преди да се разболеем, от есен до пролет по схема. 20 дена го вземаме по 2 капсули и 10 дена почиваме, така до напролет. Гери
цитирай
2. imunostol - Защо да се пият химикали вместо растителни препарати
16.01.2019 10:21
Добре, че открих този блог за Имуностол за да напиша мнението си. Винаги съм се чудила защо, след като има такъв ефективен препарат като Имуностол, хората при простда и както е сега грипния период, пият химически препарати, вместо природни, натурални, растителни такива. Много малко хора обръщащ внимание на фактка, а аз го зная от моя личен лекар, че всички препарати които ги дават за сваляне на температурата, съдържат парацетамол. Само с различни търговски наменования. Само че важно е да се знае, че парацетамола е "хепатотоксичен" т.е уврежда единствения ни черен дроб. Вярно е, че в листовките на тези препарати съм проверила, че предупреждават за това, но важен е факта за възможна увреда.
При условие, че го има растителното средство Имуностол на Смило, който 100% е натурален, защо нещо друго, с потенциално увреждащи възможности, не се използва за целта?.
Тъй като аз бях болна от рак, и пиех през цялото време Маоло за левкоцитите, хемоглобина и тромбоцитите, много се страхувах през зимата да не се простудя и да не се разболея. И затова заедно с Маоло през трите години на химиотерапията пиех по схема и Имуностол на същата фирма Смило, за да се предпазя. И нито веднъж не се разболях, но спазвах стриктно схемата за приемане от производителя.
Вени Стоева
цитирай
3. imunostol - За грипната вълна с Имуностол на Смило
12.02.2019 17:44
Миналата година се подготвихме от рано с Имуностол- Смило и изкарахме с профилактичната доза цялото ни семейство от ноември до февруари без да се разболеем. И тогава и сега грипът беше късно - през Януари. Някой беше казал, че му действал Имуностолът като ваксина. Щом използвал оригиналната рецепта на Имуностол, не се разболявал през цялата зима. И при нас се получи така тази зима, прескочихме грипа.
Краси
цитирай
4. imunostol - ИМУНОСТОЛ през цялата година
22.04.2019 21:20
Аз използвам Имуностол на СМИЛО през цялата година, като по този начин поддържам имунната си система в кондиция. Пия го по схемата, която препоръчва фирмата СМИЛО. Има я в листовката. Моят опит показва, че не трябва да прескачам, в постепенно намаляващи се дози, есента, особено зимата и пролетта. Тогава имунитета ми спада и много добре се чувствам с ИМУНОСТОЛ. Пия го първо 10 дни по 3 капсули на ден, след това 20 дни по 2 капсули и накрая 30 дни по 1 капсула на ден. Почивка един месец и след отново повторение на същата схема. Така минава зимата.
Дарина
цитирай
5. imunostol - При ХИМИОТЕРАПИЯ
13.09.2019 09:41
Използвам ИМУНОСТОЛа, по съвет на моя онколог Д-р Йорданов от Русе, през цялото време на химиотерапията от 6 вливания, заедно с МАОЛО, което ми поддържа левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите в норма. С него имунната ми система е супер, не се разболях нито от грип или сезонни настинки. И цялото ми семейство също го пие и сме добре, не се разболяваме.
Катя
цитирай
6. imunostol - Като ВАКСИНА
21.11.2019 09:51
Съгласен съм с някой който сполучливо го нарече - като ваксина. И при нас е така, не се разболяваме с него. Още повече, че е изпитан клиничцно, гледам в сайта му, че има и токсикологично проучване , че не е вреден, проведено във Фармацевтичния факултет, за разлика от други хранителни добавки, за които не знаеш дори дали не са и вредни, освен съмнителните реклами за полезност.
цитирай
7. imunostol - Зана
24.01.2020 09:43
Препаратът Имуностол действа много добре. Баща ми започна да се разболява, с температура. Веднага започна 3 пъти по 2 капсули за няколко дена и прекъсна и температурата веднага. Просто Имуностолът я "отряза". Спряха болките по тялото. После продължи 3 пъти по 1 за една седмица и след това по 2. Ние всички в къщи, които вземахме Имуностола , заедно с него не се разболяхме.
цитирай
8. imunostol - КОРОНАВИРУС
27.02.2020 18:46
Джи Пито ме посъветва, че трябва да засиля имунната си система с ИМУНОСТОЛ-Смило, защото се очаква и у нас коронавируса. Според нея трябва да започна профилактично по 2 капсули на ден и като засекат първия болен в България, да увелича на 3 капсули на ден след храна - сутрин, обед и вечер по една капсула след хранене. Според нея това бил единствения имуностимулант, който има доказателства за ефективност с клинично и токсикологично изпитване. Видях - има ги в сайта на ИМУНОСТОЛ- Смило, както казва тя.
цитирай
9. imunostol - Виолета
20.03.2020 10:35
Ние го пием 3 пъти по 1 капсула Имуностола в къщи всички и децата ми и сме много добре. Миналата година ИМУНОСТОЛ го пихме пак така през януари и февруари когато беше грипа и никой от нас не се разболя. Положението сега е много тежко с карантината с коронавируса и ще го пием докато трае карантината.
цитирай
10. imunostol - КОВИД - 19
06.09.2020 12:24
Като започна коронавируса от март започнахме да си пием по 1-2 капсули на ден от Имуностол - СМИЛО и се чувстваме добре през цялото време на епидемията.
От СТАСИ
цитирай
11. imunostol - ИЗСЛЕДВАНИЯ
06.11.2020 10:30
Ето какво пишат в експертния си доклад относно проучването на ИМУНОСТОЛ - Смило® през 16.12.2011 проф. Н. Данчев, дмн, ръководител на Катедра “Фармакология фармакотерапия и токсикология във Фармацевтичен факултет, София, заедно с доц. И. Николова, кмн:
„Обработката на получените резултати се провеждаше по метода OECD 425 Up and Down procedure одобрена от Американската агенция за лекарства и храни”.
Целия доклад се вижда в сайта за ИМУНОСТОЛ на „Агенция по качество и безопасност на стоките СМИЛО”®.
Аз не видях никъде в Интернет друг препарат с претенции за влияние върху имунитета, както е при ИМУНОСТОЛ - Смило®, освен това и експериментално доказаната му безвредност, с експертиза от подобна институция. Явно всичко друго е само реклама, без доказателства! Таня
цитирай
12. imunostol - Стоянови
14.05.2021 10:38
И ние го пием и се чувстваме добре
цитирай
13. imunostol - Вени
16.10.2021 12:22
imunostol написа:
Добре, че открих този блог за Имуностол за да напиша мнението си. Винаги съм се чудила защо, след като има такъв ефективен препарат като Имуностол, хората при простда и както е сега грипния период, пият химически препарати, вместо природни, натурални, растителни такива. Много малко хора обръщащ внимание на факта, а аз го зная от моя личен лекар, че всички препарати които ги дават за сваляне на температурата, съдържат парацетамол. Само с различни търговски наменования. Само че важно е да се знае, че парацетамола е "хепатотоксичен" т.е уврежда единствения ни черен дроб. Вярно е, че в листовките на тези препарати съм проверила, че предупреждават за това, но важен е факта за възможна увреда.
При условие, че го има растителното средство Имуностол на Смило, който 100% е натурален, защо нещо друго, с потенциално увреждащи възможности, не се използва за целта?.
Тъй като аз бях болна от рак, и пиех през цялото време Маоло за левкоцитите, хемоглобина и тромбоцитите, много се страхувах през зимата да не се простудя и да не се разболея. И затова заедно с Маоло през трите години на химиотерапията пиех по схема и Имуностол на същата фирма Смило, за да се предпазя. И нито веднъж не се разболях, но спазвах стриктно схемата за приемане от производителя.
Вени Стоева

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: imunostol
Категория: Други
Прочетен: 8663
Постинги: 5
Коментари: 12
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930